Despre noi

Despre noi

Compania „INSTALATII R.C.” doreste sa aduca un plus de calitate si profesionalism, pornind de la ideea ca munca in instalatii se efectueaza in echipa, calitatea finala a lucrarilor efectuate fiind influentate de calitatea materialelor, tehnologiilor aplicate si nu in ultimul rand de gradul de calificare al personalului.

Elementul cheie ce sta la baza actiunilor noastre este acela de a ne adapta in permanenta la cerintele clientilor nostri si de a satisface in cel mai scurt timp solicitarile acestora.

Ne asumam ducerea la indeplinire a proiectelor prin contracte ferme, cu termene de realizare bine stabilite si de comun acord. Pentru a va oferi cel mai bun raport calitate – pret al lucrarilor, conducerea firmei trateaza si analizeaza fiecare proiect in parte si deleaga echipe formate din oameni specializati pe categorii de lucrari aferente. Incurajam specializarea muncitorilor pe categorii de lucrari; nu mergem pe ideea omului bun la toate.

 

Acreditări și certificări

SC Instalati RC srl este certificată în managentul calității și dispune de toate acreditările și certificările necesare activitățiilor

Dotări

SC Instalatii RC srl deține propria baza de productie întinsă pe o suprafață de 4200mp. Instalatii RC dispune de o gamă largă de dotări

 

Despre autor