Construcții civile, industriale si de agrement

Construcții locuințe individuale și multifamiliale. Construcții pentru uz industrial, edilitar, social și de agrement.

Pentru noi, construcțiile reprezintă mai mult decât simpli stâlpi de beton sau de zidărie aruncați în mijlocul unui teren. Cunoaștem informațiile cu privire la materialele necesare realizării unei construcții, dar și modul lor de combinare astfel încât rezultatul final să fie concretizat într-un veritabil succes. De la structura de rezistență și până la straturile de protecție imperios necesare pentru o construcție, nimic nu reprezintă o necunoscută pentru noi.

Construcții locuințe unifamiliale

Construcții de case cu predare la cheie, incluzand atât finisări exterioare cât și amenajări interioare și montarea instalaților pentru utilități.

Construcții locuințe multifamiliale

Spații de locuit moderne tip bloc sau casă pentru mai multe familii, realizate la standarde ridicate de calitate, dotate cu toate utilitățile necesare.

 

Construcții pentru uz social

Construcții pentru uz social, reparații și amenajări construcții civile cu caracter public, cămine culturale, școli, primării, cămine sociale, etc.

Construcții pentru agrement

Construcții resorturi, spații și utilități pentru agrement și cazare, piscine, terenuri de sport, amenajări exterioare și interioare spații agrement.

 

Construcții industriale

Construcții cu caracter industrial, spații de producție, depozitare, birouri, alte tipuri de spații și construcții cu destinație industrială.

Construcții edilitare și infrastructură

Construcții edilitare și pentru infrastructură, poduri, podețe, pasarele, etc.

 

Pavaje și amenajări exterioare

Realizare lucrări de pavazare și amenajări exterioare pentru toate tipurile de construcții civile, sociale de agrement și industriale.

Mansardări blocuri

Realizare de mansarde pe blocuri de locuințe cu structură metalică sau de lemn, amenajare interioră, realizare instalații (apă, gaz, curent electric).

 

Contactează-ne pentru detalii sau ofertă!

Contactează-ne pentru mai multe detalii despre serviciile noastre sau pentru o ofertă adaptată proiectului tău!